Risbjerggårds Venner
  • ZZ Top Jam & Al Bue Band
    Risbjerggaard, 1. november 2014 kl. 19
  • Kender du Risbjerggaard?
    Få en rundvisning på ’gården’ – fra kælder til kvist.

Arrangementer

ZZ TOP JAM OG AL BUE BAND
Risbjerggaard, 1. november kl. 19
Entré: kr. 25
Medlemskab af Risbjerggaards Venner: kr. 75 pr år.
Kun adgangfor medlemmer.
————
ZZ TOP JAM

Der er altid lagt op til en optimal energisk rock oplevelse med garanti, når ZZ TOP JAM fyrer deres tunge, møgbeskidte og zublime ZZ TOP boogierock af med stor hengivende entusiasme.

Bandet opstod i 2001, hvor de daværende 4 medlemmer fandt sammen om en fælles kærlighed, nemlig ZZ TOP. I 2011 blev bandet opløst, men efter utallige opfordringer blev bandet gendannet i en ny og forbedret udgave i 2013. Den dag i dag bestræber vi os på, at levere et så autentisk og gennemarbejdet musikalsk ZZ TOP-show som overhovedet muligt, med den glæde, energi og entusiasme der kendetegner enhver ZZ TOP koncert.

Så når ZZ TOP JAM går på scenen er der dømt blues og rock ’n’ roll for fuld skrue, altså den ærlige, rå og uforfalskede slags med nerve krop og sjæl. Hvor vi bestræber os på, at give folk en fremragende oplevelse og et genhør med ZZ TOP’s univers, fortolket med respekt, kærlighed og et brændende engagement.

——————–

’AL BUE BAND er et topunderholdende orkester. Bandet spiller op til fest med kropsnære udgaver af kendte numre. AL BUE BAND er kendt for sin tætte og svingende musikalitet, når de fortolker Gnags, Gasolin, Kim Larsen, Robbie Williams, Doobie Brothers og mange andre.  Gå ikke glip af dette fantastiske orkester, der ved Hvidovre Bymidte Festival fik alle op af stolene. ’

——————–

Kender du Risbjerggård?

Få en rundvisning på ’gården’ – fra kælder til kvist.

Tilbuddet retter sig både til grupper og enkeltpersoner/ familier.

Foreningen ”Risbjerggårds Venner” inviterer til rundvisning og orientering om Risbjergggård for alle der er intersseret i at høre nærmere om  Risbjerggårds historie, bygningsmæssige tilstand og fremtidsmuligheder.

Føg med på www.risbjerggaardsvenner.dk, på Facebook ’Risbjerggård/ Hvidovre Bymidte’ for flere informationer om dato og tid. Der vil også blive orienteret via Hvidovre Avis.

——————–

DELTAG I DEBATTEN

Se dagsorden for Risbjerggårds Venners generalforsamling 14. april 2014